Vijesti / Regija

SLAVONSKI BROD

Zaštitar uhvatio trojicu mladića u krađi parfema

Zaštitar uhvatio trojicu mladića u krađi parfema
PU osječko-baranjska

Mladići su iz jedne trgovine u Slavonskom Brodu otuđili dva parfema i prošli pored blagajne ne plativši

Dana 14. ožujka, oko 20 sati, u Slavonskom Brodu, zaštitar je u trgovini jednog trgovačkog centra zatekao tri osobe u krađi.

"Utvrđeno je da se radi o 26-godišnjaku, 21-godišnjaku i 20-godišnjaku nad kojima su policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje proveli kriminalističko istraživanje. Potvrđena je sumnja da su iz jedne trgovine otuđili dva parfema i prošli pored blagajne ne plativši. Nadalje je potvrđena sumnja da su osumnjičeni ranije (u poslijepodnevnim satima) istoga dana u drugom trgovačkom centru na području Slavonskog Broda, iz prostorija dvije trgovine otuđili tri parfema. Ukupna vrijednost otuđenog je oko 500 eura", izvještava policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici protiv navedene trojice podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu kao dopunu kaznenim prijavama zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađe. Nadalje, 20-godišnjaku je izdan obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici (koristio se oštećenom osobnom iskaznicom), zaključuje policija izvješće.

Policijski službenici protiv navedene trojice podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu kao dopunu kaznenim prijavama zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađe. Nadalje, 20-godišnjaku je izdan obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici (koristio se oštećenom osobnom iskaznicom).


Izdvojeno

Reci što misliš!