Vijesti / Regija

potresno

Kruži snimka koju je mladić iz Vinkovaca snimio prije nego je ubio oca: ‘'Ne radim ja to bez razloga"

Kruži snimka koju je mladić iz Vinkovaca snimio prije nego je ubio oca: ‘'Ne radim ja to bez razloga
Screenshot

Mladić je prije očito planiranog ubojstva oca snimio sebe u automobilu s oružjem, maskom, rukavicama i pištoljem te alkoholom i tabletama za smirenje

Strašan obiteljski zločin dogodio se u utorak navečer nešto prije 23 sata u Žanićevoj ulici u Vinkovcima gdje je, prema još nepotvrđenim informacijama, 22-godišnji A.P. ubio hicima iz vatrenog oružja svoga oca, čiji su inicijali također A.P., inače poznatog vinkovačkog poduzetnika. Nakon što je ubio oca, mladić je bježao policiji, pucao i na njih, a na koncu i u sebe oduzevši si život.

Mladić je bio student i najmlađi od četvorice sinova ubijenog A.P.-a. O drugim okolnostima i motivu ubojstva policija se još nije oglasila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jutarnji list piše da internetom kruži snimka na kojoj se navodno čuje mladić kako govori o planiranju ubojstva svoga oca. Snimljena je navodno uoči samog zločina, a mladić ju je poslao svojim prijateljima. Sadržaj snimke je - kako piše Jutarnji list koji je u posjedu snimke, ali ju nije objavio - brutalan i potresan. Mladić je sebe snimio u automobilu, također i oružje koje je imao uza sebe, a spominjao je masku, rukavice, pištolj te alkohol i tablete za smirenje.

‘'Ne radim ja to bez razloga, ne radim ja to zato što sam šupak, što sam loša osoba, vjerujte mi ja sam obrnuto od toga…'', njegove su riječi s kojima počinje snimka.

Kuća zločina u Vinkovcima Fotogalerija

Obitelj ubijenoga A.P.-a ima tvrtku za prijevoz, trgovinu i usluge, a do sada, kako se saznaje, nije bilo prijava nasilja u toj obitelji.


Izdvojeno

Reci što misliš!