Vijesti / Regija

nesvakidašnje kršenje javnog mira i reda

Vidno pijan vodio konja kroz centar Požege, udarao ga i galamio na njega, ali i na prolaznike i policiju

Vidno pijan vodio konja kroz centar Požege, udarao ga i galamio na njega, ali i na prolaznike i policiju
Ilustracija (Slavko Midzor/PIXSELL)

39-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vodio svog konja kroz pješačku zonu na kojeg je vikao i galamio te ga udarao

PU požeško slavonska izvijestila o dva prilično neobična kršenja javnog reda i mira.

Prvo je muškarac napao ženu koja je šetala psa bez povodca u mjestu Badljevina, a nešto kasnije, pijani muškarac je u središtu Požege pijan tukao konja, derao se na njega. ali i na prolaznike.

"U petak 2. rujna 2022. oko 19.15 sati u mjestu Badljevina, 62-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 59-godišnjakinju, a koja je držala psa bez nadzora.  Protiv 62-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok će 59-godišnjakinji biti uručen prekršajni nalog također zbog počinjenog prekršaja iz navedenog zakona", piše policija.

Pijan udarao i vrijeđao konja, a onda i policajce

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nešto kasnije, oko 20 sati u Požegi u Ulici sv. Florijana, 39-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vodio svog konja kroz pješačku zonu na kojeg je vikao i galamio te ga udarao, a također je galamio i na prolaznike", piše policija.

"Prilikom postupanja 39-godišnjak je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", dodaje se.


Izdvojeno

Reci što misliš!