Vijesti / Regija

nisu migranti

Na Papuku su se do smrti smrzli mladići iz Slavonije?

Na Papuku su se do smrti smrzli mladići iz Slavonije?
PP PApuk

Iz PU virovitičko-podravske priopćili su kako su u ponedjeljak u prijepodnevnim satima u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika pronađena su dva smrznuta tijela mlađih muških osoba i to na različitim mjestima, odnosno u razmaku od 3-4 kilometra

Kao što smo sinoć izvjestili, jučer su na Papuku uz cestu, pod nasipima snijega pronađena dva mrtva muška tijela.

Nisu imali dokumente kod sebe i još nije poznat njihov indetitet, ali kako portal Požega.eu neslužbeno saznaje riječ je o hrvatskim državljanima s područja Požeško-slavonske županije, mlađim muškarcima od kojih je jedan iz Požege, a drugi s kaptolačkog područja, odnosno iz Češljakovaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz PU virovitičko-podravske priopćili su kako su u ponedjeljak u prijepodnevnim satima u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika pronađena su dva smrznuta tijela mlađih muških osoba i to na različitim mjestima, odnosno u razmaku od 3-4 kilometra.

''Tijelo prve osobe, pronašli su oko 9. 45 sati djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega, prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji, dok je drugo tijelo, pronašao 41–godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva. Oba tijela su po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel Patologije u OB Virovitica, radi provođenja obdukcije, te utvrđivanja identiteta. Po dobivenim informacijama, naknadno ćemo obavijestiti javnost,'' izvijestili su iz policije.

Jutarnji piše i kako su obojica na nogama imali tenisice i bilo je evidentno da nisu bili spremni za boravak u šumi i na planinarskim putevima, odnosno da nisu bili adekvatno odjeveni i opremljeni, pa se za sada pretpostavlja da je uzrok smrti smrzavanje.


Izdvojeno

Reci što misliš!