Vijesti / Regija

pijan izletio s ceste

Mladiću iz Bistrinaca prijeti kazna od 42.300 kuna

Mladiću iz Bistrinaca prijeti kazna od 42.300 kuna
Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Vozač je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,52 grama po kilogramu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe su lakše ozlijeđene. Preostale tri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka, Belog Manastira i Našica dogodile su se po jedna prometna nesreća te dvije na području Belišća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer, 18. ožujka, u 23,45 sati na državnoj cesti broj 2, između Veliškovaca i Kitišanaca, dogodila se prometna nesreća, gdje je došlo do slijetanja vozila s kolnika. Počinitelj, 24-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca, koji je upravljao osobnim automobilom zadobio je lake tjelesne ozljede. Vozač je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,52 grama po kilogramu.

Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 42 300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova. 


Izdvojeno

Reci što misliš!