Vijesti / Regija

13 dana iza rešetaka

Vozio mrtav pijan i pod zabranom pa po žurnom postupku poslan u zatvor

Vozio mrtav pijan i pod zabranom pa po žurnom postupku poslan u zatvor
Davor Javorović/PIXSELL

42-godišnjak vozio je svoj Audi A3 pod utjecajem alkohola (3,22 g/kg) u vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su prilikom nadzora i kontrole prometa 10. veljače oko ponoći zaustavili 42-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom „Audi A3“ vukovarskih registracijskih oznaka.

Utvrđeno je da upravlja motornim vozilom pod utjecajem alkohola (3,22 g/kg) u vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Policijski službenici su zbog sprječavanja nastavka činjenja prekršaja vozača uhitili i uz naredbu smjestili u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnih sredstava.

Jučer, 11. veljače, na Općinskom sudu u Vukovaru, Prekršajni odjel, proveden je žurni prekršajni postupak te mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 13 dana. Policijski službenici prevezli su ga potom u zatvor u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na rasprostranjenost prekršaja, policija nastavlja s pojačanim aktivnostima usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel).


Izdvojeno

Reci što misliš!