Vijesti / Regija

31-godišnjak iz belog manastira

Baranjac u tri tjedna tri puta zaustavljen pijan na biciklu

Baranjac u tri tjedna tri puta zaustavljen pijan na biciklu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Biciklist je u proteklih tri tjedna tri puta zaustavljen u prometu kako upravlja biciklom pod utjecajem alkohola

Jučer, 10. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena četiri vozača (dva osobnog automobila i dva vozača bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 23,00 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 31-godišnji hrvatski državljanin iz Belog Manastira. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,66 grama po kilogramu. Vozač je u proteklih tri tjedna treći put zaustavljen u prometu kako upravlja biciklom pod utjecajem alkohola i treći put mu je određeno smještanje u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 03,00 sati u Osijeku, na Vijencu Petrove Gore, u nadzoru prometa zaustavljen je  vozač osobnog automobila 24-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozaču je  utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,51 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Za ovaj prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri  mjeseca te šest negativnih prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!