Vijesti / Regija

u trpinji

Vjetar srušio banderu na 35-godišnjaka

Vjetar srušio banderu na 35-godišnjaka
PU vukovarsko-srijemska

Nakon pružene prve pomoći, djelatnici hitne medicinske pomoći iz Vukovara prevezli su 35-godišnjaka u OŽB Vukovar, gdje je i zadržan na liječenju

Jučer, 5. veljače oko 13 sati, u Trpinji u Ulici Dušana Kelića Sremca na prostoru izletišta ekološke udruge iz Trpinje, djelatnici tvrtke iz Vrbanje uklanjali su grane drveća u blizini električnih kablova između drvenih bandera.

Kako nas je izvjestila PU vukovarsko-srijemsa, uslijed olujnog vjetra došlo je do pucanja i pada drvene bandere s rasvjetnim elementima na djelatnika tvrtke, 35-godišnjaka iz Vrbanje, koji se u tom trenutku nalazio na prostoru nogometnog igrališta, na udaljenosti sedam metara od podnožja bandere.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon pružene prve pomoći, djelatnici hitne medicinske pomoći iz Vukovara prevezli su 35-godišnjaka u OŽB Vukovar, gdje je i zadržan na liječenju.

Policijski istražitelj i kriminalistički tehničar PU vukovarsko-srijemske obavili su očevid po nalogu zamjenice županijskog državnog odvjetnika ŽDO Vukovar, dok je inspektor rada i zaštite na radu Državnog inspektorata, Područnog ureda Osijek, Ispostava Županja proveo inspekcijski nadzor u području zaštite na radu.


Izdvojeno

Reci što misliš!