Vijesti / Regija

očevid u tijeku

U teškoj nesrećoj na autocesti kod Velike Kopanice jedna osoba poginula i petero ozlijeđeno

U teškoj nesrećoj na autocesti kod Velike Kopanice jedna osoba poginula i petero ozlijeđeno
Ivica Galovic/PIXSELL

HAK je objavio da je zbog prometne nesreće zatvorena dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda u smjeru istoka (Lipovca), a kolona vozila je oko dva kilometra

Rano jutros, oko 4:30 sati, u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Velike Kopanice, između Slavonskog Broda i Županje, poginuo je jedan čovjek, petero je ozlijeđeno, javljaju iz PU Brodsko-posavske.

Prema prvim informacijama u nesreći su sudjelovala dva automobila. Na mjesto nesreće stigli su djelatnici Hitne pomoći koji su ozlijeđene prevezli u slavonsko-brodsku bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očevid na mjestu događaja je u tijeku, a upravo bi on trebao dati odgovor na to jesu li brzina, neopreznost, umor ili nešto drugo bili uzrokom ove teške prometne nesreće u kojoj je jedan život izgubljen.

HAK je objavio da je zbog prometne nesreće zatvorena dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda u smjeru istoka (Lipovca), a kolona vozila je oko dva kilometra. Vozi se obilazno kroz mjesta Beravci i Gundinci.

HAK upozorava vozače da su kolnici lažni i skliski u većem dijelu unutrašnjosti. Ponegdje ima i magle. Moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.


Izdvojeno

Reci što misliš!