Vijesti / Ostalo

MIRIŠI NA LJETO...

Pogledajte koja luda prognoza za 1. travnja: Kod nas 30, na moru 12 stupnjeva

Pogledajte koja luda prognoza za 1. travnja: Kod nas 30, na moru 12 stupnjeva
Pixsell/Facebook

Danas će prevladavati sunčano, temperature do 25 stupnjeva, a na istoku zemlje bit će i toplije

Danas će u Hrvatskoj tijekom jutra nastaviti biti vjetrovito i uglavnom sunčano vrijeme, jedino će u gorskom dijelu i na širem riječkom području biti više oblaka, povremeno i uz malo kiše. Puhat će jako i olujno jugo, u unutrašnjosti jak jugozapadnjak, prognozirala je RTL-va prognozerka Ana Bago Tomac.

Poslijepodne bez većih promjena osim što će krajem dana vjetar ipak pomalo slabjeti. Prevladavat će sunčano, a temperatura između 23 i 25 Celzijevih stupnjeva. Na istoku zemlje bit će još i toplije. Posavina će u petak, ali i sljedećih nekoliko dana biti najtopliji dio zemlje, a i ovdje će puhati umjeren do jak jugozapadnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A evo i kakvo nas vrijeme očekuje za vlagdanski vikedn u Osijeku:

Izvor: DHMZ

Istramet, pak, donosi prognostičke karte (vidi dolje) koje najavljuju kakvo će nas vrijeme čekati na 1. travnja riječima: "Wow, luda situacija bit će za 1. april!" Ako je suditi prema karti, na krajnjem istoku zemlje očekuju se i doslovno ljetne temperature od 30 Clezijusovih stupnjeva.

Izvor: Istramet/Facebook

Komentari na Facebook stranici hit su: "Iznajmljujem apartman u Slavoniji, prvi red do rijeke, sredstvo protiv komaraca se naplaćuje posebno...", "A niš, đir do Slavonjje i Srbije na kupanjac", "Vrime za obolit", "Tako je to kada ne platiš solarno grijanje..."

 

Izdvojeno

Reci što misliš!