Vijesti / Ostalo

policija se pohvalila

Policija otkrila provalnike u kuću Ivane i Domagoja Vide, a pronađen i nakit i torbice vrijedi 600 tisuća eura

Policija otkrila provalnike u kuću Ivane i Domagoja Vide, a pronađen i nakit i torbice vrijedi 600 tisuća eura
PU brodsko-posavska

Otuđio im je više komada odjevnih predmeta, torbica, raznog nakita i drugih predmeta, te je također nasilno otvorio metalni sef iz kojega je otuđio 2 pištolja i revolver

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave brodsko-posavske dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“.

Naime, sumnja se da je 36-godišnjak u listopadu 2022. godine počinio provalu u kuću na području Slavonskog Broda, da bi tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici posumnjali da bi se počinitelj mogao trenutno nalaziti na području grada Zagreba.

Odmah po prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhitili su 36-godišnjaka da bi potom obavili pretragu stana na području Peščenice kojim se osumnjičeni koristio.

domagoj vida
pljačka u zagrebu Provala u kuću Domagoja Vide: Ukraden nakit u vrijednosti 4,5 milijuna kuna usprkos visokoj razini zaštite

Obavljenom pretragom stana pronađena je veća količina torbica raznih dizajnera kao i drugi predmeti za koje se posumnjalo da veći dio potječe iz počinjene provale u srpnju 2022. godine na području Centra u Ulici Šestinski vrh, a što je u konačnici i potvrđeno kroz daljnje kriminalističko istraživanje.

Materijalna šteta iznosi više od 600.000 eura, a kako je ranije javljeno, radilo se mahom o dizajnerskim torbicama i nakitu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u listopadu 2022. godine, na području Slavonskog Broda provalio vrata obiteljske kuće i iz unutrašnjosti otuđio više komada odjevnih predmeta, torbica, raznog nakita i drugih predmeta, te je također nasilno otvorio metalni sef iz kojega je otuđio 2 pištolja i revolver koje je vlasnik posjedovao uz oružani list za držanje oružja.

domagoj vida
dulum zemlje Emisija o Vidinom poslu sa crnim svinjama oduševila javnost: "Kažu da sam lud što sam uložio tolike novce u Slavoniju"

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako navodi 24sata, radilo se o kući Ivane i Domagoja Vide.


Izdvojeno

Reci što misliš!