Lifestyle / Ostalo

dulum zemlje

Emisija o Vidinom poslu sa crnim svinjama oduševila javnost: "Kažu da sam lud što sam uložio tolike novce u Slavoniju"

Emisija o Vidinom poslu sa crnim svinjama oduševila javnost:
Screenshot/HRT

U HRT-ovoj emisiji Dulum zemlje gostovao je Domagoj Vida, koji je 2014. godine uložio u uzgoj crnih svinja u Slavoniji kako bi pomogao prijateljima

HRT-ova emisija "Dulum zemlje" bila je domaćin hrvatskom nogometašu Domagoju Vidu, koji je 2014. pokrenuo projekt uzgoja crnih svinja u Slavoniji s prijateljima Lukom Mandićem, Dimitrijem Simonovićem i Draganom Simonovićem.

Unatoč tome što su odrasli u gradskim stanovima i nikad nisu imali iskustva u poljoprivredi, sada grade uspješnu poljoprivrednu priču.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Početkom nisam imao pojma o crnim svinjama i niti jedan od nas nije imao ikakvog iskustva u stočarstvu. Svi su bili sigurni da je to bacanje novca", izjavio je Vida.

"Bili smo kod Domagoja u Kijevu 2014., u vrijeme krize i nedostatka posla. Rekao nam je da bi nam rado pomogao da pokrenemo neki biznis", rekao je Dimitrije Simonović.

"Kad smo rekli da želimo držati svinje, on je u jednom trenutku zastao i pitao nas jesmo li normalni", prisjetio se Dragan Simonović.

Vida je rekao da je njegov poslovni potez izazvao različite reakcije okoline.

"Govore mi da sam lud što sam uložio toliko novca u Slavoniju. Jednostavno, osjećam da trebam pomoći ljudima i svom kraju. Sretan sam što su mi oni prijatelji", rekao je Vida.

"U životu treba biti hrabar i dati da bi se to vratilo", zaključio je Vida.

Emisija u kojoj je Vida gostovao izazvala je pozitivne reakcije gledatelja.

"Konačno nešto pozitivno! Vrlo, vrlo dobro napravljena istinita priča koja daje nadu u bolje sutra i način na koji se to može postići. Bravo za autore i cijelu ekipu", jedan je komentar glasio.

vida doček
naš slavonac Vida opet predvodi slavlje na veličanstvenom dočeku u Zagrebu

"Koliko hrabrosti i truda, svaka čast", dodali su gledatelji.

"Bravo ekipa, svaka čast, kapa do poda! Pokazali ste kako se radi i kako se voli rodni kraj koji se nikad ne zaboravlja bez obzira na planetarni uspjeh... Hvala Domagoju Vidi", zaključili su gledatelji.


Izdvojeno

Reci što misliš!