Vijesti / Ostalo

47-godišnjak

Vukovarac preko interneta prodavao ilegalne lijekove za potenciju, zaradio gotovo 8 tisuća eura

Vukovarac preko interneta prodavao ilegalne lijekove za potenciju, zaradio gotovo 8 tisuća eura
Ilustracija (Damir Špehar/PIXSELL)

U više od 100 izvršenih narudžbi stekao si je protupravnu imovinsku korist u iznosu od gotovo 7.800 eura

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“, izvještava policija pa dodatno pojašnjava:

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je unazad godinu dana putem različitih web shopova i društvenih mreža prodavao i diljem Hrvatske dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U navedenom razdoblju izvršio je preko 100 narudžbi pri čemu je stekao protupravnu imovinsku korist u iznosu od gotovo 7.800 eura.

U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su obavili pretrage doma i drugih prostorija, kao i motornih vozila koje koristi 47-godišnjak. Tom prilikom pronašli su i oduzeli razne medicinske proizvode i preparate za potenciju i novac.

Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostavit ćemo kaznenu prijavu za kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“, zaključuje policija izvješće.

O sličnom slučaju izvjestila je nedavno i PU brodsko-posavska. Naime, 47-godišnjakinja s područja Brodsko-posavske županije također je putem raznih web shopova i društvenih mreža nudila na prodaju ilegalne lijekove za potenciju za žene i muškarce i tako ostvarila materijalnu korist u iznodu od preko 200 tisuća eura.


Izdvojeno

Reci što misliš!