Vijesti / Regija

41-godišnjakinja

Slavonka preko interneta prodavala ilegalne lijekove za potenciju i tako si zaradila preko 200 tisuća eura

Slavonka preko interneta prodavala ilegalne lijekove za potenciju i tako si zaradila preko 200 tisuća eura
Ilustracija (Damir Špehar/PIXSELL)

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila koje koristi 41-godišnjakinja, kojom prilikom je pronađena određena količina lijekova, gelova i tableta za potenciju, koji su oduzeti uz potvrdu o oduzimanju predmeta

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo nedozvoljena trgovina, izvještava brodsko-posavska policija.

Naime, osumnjičena je u periodu od 1. siječnja 2020. pa do 4. kolovoza 2022. godine putem raznih web shopova i društvenih mreža nudila na prodaju ilegalne lijekove za potenciju za žene i muškarce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U navedenom periodu izvršila je preko 4500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 tisuća eura.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila koje koristi 41-godišnjakinja, kojom prilikom je pronađena određena količina lijekova, gelova i tableta za potenciju, koji su oduzeti uz potvrdu o oduzimanju predmeta.

Policijski službenici protiv osumnjičene podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela “nedozvoljena trgovina“, zaključuje se u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!