Vijesti / Ostalo

#ostanidoma

Sunčana subota pa snijeg i nagli pad temperature idealan za ostanak u kući

Sunčana subota pa snijeg i nagli pad temperature idealan za ostanak u kući
Davor Javorovic/PIXSELL

Pravo proljetno vrijeme vlada proteklih dana, ali vremenska slika se mijenja i donosi naglu promjenu

Sunce, temperatura i do 20 stupnjeva, izmamili su brojne na ulice što je pomalo i nerezonski za situaciju u kojoj se nalazimo i bitno je ostati čim više izoliran od bliskih kontakata. Sunce koje nas je sve mamilo stoga je odlučilo otići u vlastitu karantenu i servirati nam naglu promjenu.

Subota će tako veći dio dana proći uz obilje sunca i vrijeme idealno za roštiljanje u sigurnosti vlastitog dvorišta, a već tijekom poslijepodneva očekuje nas povećanje naoblake i prve padaline.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nedjelja će pak donijeti potpunu promjenu i pad temperature na maksimalnih dnevnih 10-ak stupnjeva u Slavoniji i Baranji uz obilje oblaka pa čak i mogućnost mjestimičnih snježnih padalina kakve ove zime gotovo da uopće nismo vidjeli.

Početak sljedećeg tjedna, pa sve do kraja mjeseca, proteći će uz znatnije oborine, a utorak bi mogao donijeti i značajniji snijeg i temperaturu od 0 stupnjeva.

Priroda je tako odlučila preuzeti stvari u svoje ruke i natjerati nas na izolaciju u vlastitom domu kad već nismo bili dovoljno disciplinirani sami.


Izdvojeno

Reci što misliš!