Vijesti / Osijek

prodavao i drugima

Policija uhvatila Osječanina s drogom pa mu u pretrazi doma pronašli i dodatne količine

Policija uhvatila Osječanina s drogom pa mu u pretrazi doma pronašli i dodatne količine
Ilustracija (PU osječko-baranjska)

Obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kao i osobnog automobila, a utvrđeno je i kako je drogu davao i prodavao i drugima

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 21-godišnjak sa šireg područja Osijeka počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Omogućavanje trošenja droge“.

Iz policije kažu kako su u petak, u Osijeku policijski službenici zatekli 21-godišnjaka u neovlaštenom posjedu 142 grama marihuane, jedne tablete „ecstasy“, 0,5 grama amfetamina i više komada tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, jučer je temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku, obavljena pretraga doma i drugih prostorija kao i osobnog automobila s kojim se koristi 21-godišnjak, a tijekom koje su policijski službenici pronašli i uz potvrdu oduzeli 123,8 grama marihuane.

Također, utvrđeno je da je 21-godišnjak tijekom 2023. i 2024. godine davao marihuanu na konzumaciju dugim osobama te je u više navrata prodavao drogu.

"Protiv počinitelja podnosimo prijavu nadležnom državnom odvjetništvu", zaključuju iz policije.


Izdvojeno

Reci što misliš!