Vijesti / Osijek

edukos upgrade

Osijek će dobiti novu privatnu srednju školu

Osijek će dobiti novu privatnu srednju školu
Google Maps

U samome središtu Osijeka otvoriti će se nova srednja škola

EDukOS - centar znanja brojnima je poznat kao centar za instrukcije, a iako već neko vrijeme djeluje na novoj adresi, tijekom ovoga vikenda i službeno će otvoriti svoja vrata. 

Na samom otvorenju u ulici Alojza Stepinca prisustvovat će i predstavnici Grada Osijeka, zamjenik gradonačelnika gospodin Dragan Vulin, koji su prepoznali bitnost investicija u obrazovanje u Gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vjerujemo da kao predstavnici medija prepoznajete dodanu vrijednost koju zadnjih 12 godina prenosimo na tisuće mladih i time mijenjamo izgled obrazovanja u Slavoniji i Baranji. Željeli bi Vas upoznati s projektima koji su od značaja kako za naš Grad Osijek, tako i za dobrobit obrazovanog sustava Osječko-baranjske županije", rekao je Kristijan Šimičić direktor Edukosa.

Tijekom svečanosti predstaviti će investiciju u vrijednosti od 5 milijuna kuna, opremljena dva poslovna prostora u užem centru grada na površini od 700 m2 na dvije etaže. Također, u tijeku je priprema uređenja dodatnih 700 m2 te ono što je zanimljivo, najava otvorenja nove privatne srednje škole, te niz drugih aktivnosti koji su u procesu provedbe. 


Izdvojeno

Reci što misliš!