Vijesti / Osijek

prijem u županiji

Župan uručio priznanja najboljim osječko-baranjskim osnovnoškolcima

Župan uručio priznanja najboljim osječko-baranjskim osnovnoškolcima
OBŽ

Prva mjesta u ovoj školskoj godini na raznim natjecanjima osvojilo je 66 osnovnoškolaca i 88 srednjoškolaca s područja Osječko-baranjske županije

Danas je u osječko-baranjskoj županiji održana dodjela priznanja osnovnoškolcima s područja županije koji su tijekom ove školske godine osvojili prva mjesta na županijskim i međužupanijskim natjecanjima.

"Mi kao zajednica moramo posebnu pažnju posvetiti našim školama, što kao i županija činimo kroz razne projekte kojim podižemo kvalitetu sadržaja koji je učenicima i njihovim profesorima na raspolaganju za učenje i rad. Danas smo dodijelili priznanja najboljima od najboljih, oni su budućnost naše županije i na nama je da ih i dalje potičemo u stjecanju novih znanja jer  su budućnost s njihovim znanjem i talentima ćemo jednog dana razvijati županiju pa i državu", rekao je župan Ivan Anušić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaganje u obrazovanje i znanost je najkvalitetnije ulaganje u budućnost, što Osječko-baranjska županija posljednjih godina itekako prepoznaje. Ulaganja u školsku infrastrukturu su proteklih pet godina provedena širom županije, od dogradnje škola, izgradnje dvorana, besplatnog obroka za sve osnovnoškolce te podupiranja dodatnih edukacija i za učenike i nastavnike. Srednje školstvo bit će dodatno unaprijeđeno izgradnjom dva Regionalna centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke i Elektotehničke i prometne škole u Osijeku kojima gravitiraju učenici i izvan naše županije.

Prva mjesta u ovoj školskoj godini na raznim natjecanjima osvojilo je 66 osnovnoškolaca i 88 srednjoškolaca s područja Osječko-baranjske županije. Čestitamo im!


Izdvojeno

Reci što misliš!