Vijesti / Osijek

pokušao pobjeći i udario hidrant

Policija otkrila detalje potjere na 'Srednjiki': 34-godišnjak nosio kokain i tablete za potenciju

Policija otkrila detalje potjere na 'Srednjiki': 34-godišnjak nosio kokain i tablete za potenciju
Screenshot

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava

U četvrtak, 5. svibnja, u Osijeku, 34-godišnji hrvatski državljanin je upravljao osobnim automobilom kada su ga policijski službenici zaustavili zbog slalom vožnje, prenosi Policijska uprava osječko-baranjska. 

Zbog počinjenog prekršaja policajci su mu naredili da automobilom ode do benzinske postaje i tamo se zaustavi.

Vozač nije postupio po naredbi policijskog službenika te se nastavio kretati i prošao kroz raskrižje na znak crvenog svijetla.

U jednom trenutku, zbog neprilagođene brzine 34-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, udario u vodovodni hidrant i zaustavio se.

Nakon što se zaustavio, 34-godišnjak je izašao iz vozila i pokušao pješice pobjeći, ali je sustignut od strane policijskog službenika te je uhićen. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer, 6. svibnja, temeljem naloga suda, policijski službenici su pretražili prijevozno sredstvo, dom i druge prostorije kojima se koristi 34-godišnjak te pronašli i oduzeli oko 137 grama kokaina, digitalnu vagu i 511 tableta za potenciju.

autom udario u hidrant Vozači oprez, poplava na Trpimirovoj kod 'Srednjike'

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 34-godišnjak počinio kaznena djela ''Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'', i „Nedozvoljena trgovina“ te je predan pritvorskom nadzorniku.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.


Izdvojeno

Reci što misliš!