Vijesti / Osijek

kreću radovi na izgradnji podvožnjaka

Vozači oprez: Od danas u 16 sati obustava prometa u Ulici sv. L.B. Mandića u Osijeku

Vozači oprez: Od danas u 16 sati obustava prometa u Ulici sv. L.B. Mandića u Osijeku
Grad Osijek

Očekivano trajanje privremene regulacije prometa i preusmjeravanja prometa na obilazne pravce je do srpnja 2023.

Kao što je i u utorak najavljeno, danas od 16 sati počinju radovi na izgradnji podvožnjaka u Ulici sv. L.B. Mandića zbog čega stupa na snagu i privremena obustava prometa na sljedećim cestama:

  • u Ulici sv. L.B. Mandića na dionici od kolnog ulaza u trgovačko društvo Bijelić-Co do kolnog ulaza u Židovsko groblje,
  • u Ulici sv. Ane od kolnog ulaza u Groblje sv. Ane do Ulice sv. L.B. Mandića,
  • u Ulici S.S. Kranjčevića od kućnog broja 5 do Ulice sv. L.B. Mandića.

Očekivano trajanje privremene regulacije prometa i preusmjeravanja prometa na obilazne pravce je do srpnja 2023. Promet će se odvijati okolnim obilaznim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječki Gradski prijevoz puntika obavještava korisnike javnog gradskog prijevoza da se od četvrtka 16.12.2021. od 16 sati, pa sve do srpnja 2023. godine, mijenja trasa prometovanja autobusa  na autobusnim  linijama koje prometuju prema Briješću i Čepinu. Novi vozni red pogledajte OVDJE.

Uz izgradnju samoga podvožnjaka, radovi uključuju denivelaciju ceste ispod željezničke pruge Osijek - Zagreb, gradnju dvaju mostova - cestovnog i željezničkog, kao i ceste ispod mostova te gradnju pješačke i biciklističke staze, javne rasvjete i oborinske odvodnje. 

Projekt izgradnje podvožnjaka u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića vrijedan je 54,4 milijuna kuna te 85 posto sufinanciran iz Kohezijskog fonda Europske unije i 15 posto iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.


Izdvojeno

Reci što misliš!