Vijesti / Osijek

Posjedovao i prodavao drogu

Policija u središtu Osijeka zapazila mladića s marihuanom pa mu u pretrazi kuće pronašli šatore u kojima ju je uzgajao

Policija u središtu Osijeka zapazila mladića s marihuanom pa mu u pretrazi kuće pronašli šatore  u kojima ju je uzgajao
Ilsitracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Sumnja se da je 24-godišnjak počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenje droga

U četvrtak 28. svibnja, oko 17 sati, policijski službenici su u Županijskoj ulici u Osijeku, zapazili 21-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka koji je kod sebe posjedovao PVC vrećicu s marihuanom težine oko 2,5 grama.

Pronađena marihuana je oduzeta, a protiv 21-godišnjaka slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istoga dana oko 17,05 sati, policijski službenici su u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku, zapazili 24-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka, koji je kod sebe posjedovao PVC vrećicu s marihuanom težine oko 1,4 grama. Pronađena marihuana je oduzeta, a 24-godišnjak je uhićen.   

Jučer 29. svibnja, temeljem naloga suda u Osijeku, kod 24-godišnjaka u Osijeku obavljena je pretraga doma i drugih prostorija. Pretragom je pronađena PVC vrećica s marihuanom težine oko 77 grama i dva kompleta šatora sa popratnim elementima za unutarnji uzgoj biljaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 24-godišnjak počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenje droga te mu slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Izdvojeno

Reci što misliš!