Sport / Rukomet

Zahtjevan ispit

Verajini rukometaši danas dočekuju Goricu: ''Jedino su što nas zanima ogromna želja, motiv, borba i dva boda''

Verajini rukometaši danas dočekuju Goricu: ''Jedino su što nas zanima ogromna želja, motiv, borba i dva boda''
RK Osijek

Doduše, raspored im baš nije išao na ruku, pa su, uz četiri gostovanja, domaći susreti još bili protiv Zagreba i Varaždina, ali novo kolo donosi im novu priliku

Nakon pobjede u Hrvatskom kupu i prolaska u sljedeći krug natjecanja, rukometaše Osijeka očekuje druga utakmica ovog tjedna. U sklopu 7. kola Paket24 Premijer lige-Lige A u goste im stiže momčad Gorice. Susret je na rasporedu od 20 sati u ŠD Zrinjevac.

Neizvjesnost i borbu, takvo stanje možemo očekivati večeras na Zrinjevcu. Uz dva remija s gostovanja, Verajini igrači još uvijek čekaju na prvu pobjedu. Doduše, raspored im baš nije išao na ruku, pa su, uz četiri gostovanja, domaći susreti još bili protiv Zagreba i Varaždina, ali novo kolo donosi im novu priliku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Zrinjevac stiže Gorica, iskusna premijerligaška momčad koja je dosad osvojila četiri boda te se nalazi na šestom mjestu ligaške ljestvice. Uz neriješen ishod s Karlovcem i Sesvetama, Goričani su na svom terenu svladali Moslavinu, a kao tvrd orah pokazali su se Trogiru i Varaždinu od kojih su minimalno poraženi. Rukometaši Ivana Dragića namjeravaju se što prije priključiti borbi za Ligu za prvaka, ali nešto će se pitati i Osječane koji spremno dočekuju ovaj susret.

''Slijedi nam psihološki iznimno teška utakmica za nas. U goste nam dolazi izvrsna ekipa prepuna iskusnih individualaca. Jedino su što nas zanima ogromna želja, motiv, borba i dva boda. Dobro smo se pripremili i nadam se da ćemo uz pomoć publike doći do prve pobjede'', najavio je Osijekov trener Frano Veraja.

Šef bijelo-plavog stručnog stožera i dalje ne može računati na Martina Lukca, ali ostali bi igrači svi trebali biti na raspolaganju. Željni bodova i dodatno motivirani pred domaćom publikom.

''Naravno da je uvijek lijepo igrati doma. Dočekujemo Goricu, dosta iskusnu ekipu, stoga vjerujem da će biti tvrda utakmica. Istina je da smo mi malo poljuljani nakon dva domaća poraza, ali sutra je nova prilika i novi susret u kojoj ćemo dati sve od sebe da dođemo do dva boda. Nadam se da će nam navijači i ljubitelji rukometa u tome pomoći i podržati nas'', zaključio je Fran Ćurić, Osijekov desni vanjski.

Ulazi u dvoranu otvaraju se pola sata prije početka susreta.


Izdvojeno

Reci što misliš!