Sport / Rukomet

NASTAVAK NEPORAŽENOG NIZA

Osječani u Zrinjevcu čekaju Zamet i novu pobjedu

Osječani u Zrinjevcu čekaju Zamet i novu pobjedu
RK Osijek

Utakmica je na rasporedu u petak od 18 sati, a svoj je dolazak najavila i Kohorta

Rukometaši Osijeka na domaćem parketu nisu izgubili još od sredine studenog. Novu priliku za nastavak tog neporaženog niza imat će u petak od 18 sati kada će u Športskoj dvorani Zrinjevac ugostiti momčad Zameta. Bit će to prva utakmica 4. kola Paket24 Premijer lige-Lige za ostanak.

Riječki sastav trenutno se nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene tablice s dva osvojena boda. Ta su dva boda upisali upravo u prošlom kolu kada su na svom terenu svladali igrače Trogira s 28:27. No, imao je Zamet i prije dosta tijesnih ogleda. Primjerice, pretprošli vikend minimalno su poraženi kod KTC-a, a često su gubili utakmice s golom-dva zaostatka. Dojam je kao da stanje na tablici ne pokazuje realnu sliku Zameta, a toga su svjesni i u osječkom taboru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Zamet možda je na začelju tablice, ali mislim da su prikazanom igrom zaslužili puno više bodova nego što sada imaju. Igraju jako lijep i nezgodan rukomet. Ipak, uz sav respekt prema našem sljedećem protivniku, bodovi moraju ostati u Osijeku. Dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo, a navijače pozivamo da nas u petak dođu podržati u što većem broju“, istaknuo je Osijekov trener Damir Eklić.

Rukometaši Zameta zasigurno su ohrabreni pobjedom nad Trogirom, pa na krilima tog slavlja dolaze u Zrinjevac. Tamo će ih dočekati Eklićevi igrači koji imaju zadatak obraniti domaći teren. Naime,  posljednji klub koji je slavio u Zrinjevcu bile su Sesvete 9. studenog.

„Nakon teškog gostovanja kod iskusne momčadi Metkovića, sada nama u goste dolazi mlada i poletna ekipa Zameta. Prošli su vikend upisali prvu pobjedu pa su sigurno dodatno željni dokazivanja i novih slavlja. No, mi smo tu da to ne dopustimo. Nadam se da će bodovi ostati na Zrinjevcu“, zaključio je David Čičak koji se prometnuo u jednog od lidera bijelo-plave momčadi.

I zato u petak – izaberite Zrinjevac. Kohorta je potvrdila svoj dolazak, dobra atmosfera je zagarantirana. Ulazi u dvoranu otvaraju se pola sata prije susreta, a tamo se mogu kupiti i ulaznice po cijeni od tri eura.  


Izdvojeno

Reci što misliš!