Sport / Rukomet

Nexe i dalje stopostotan

Nexe i dalje stopostotan

Ekipa Rukometnog kluba NEXE pobjedila je u Splitu istoimenu ekipu u zaostaloj utakmici 6. kola Premijer Hrvatske rukometne lige.

Utakmica je počela izjednačenom igrom obje ekipe, gol na gol. Takva igra obilježila je polovicu prvog poluvremena kada je rezultat bio 5:5, no u petnaestoj minuti susreta, pri rezultatu 5:6,  Našičani pojačavaju i uspijevaju se malo odvojiti. Stvorili su prednost i držali 3 do 4 gola razlike, a na poluvrijeme su otišli s 5 golova prednosti, odnosno s rezultatom 13:18.  Drugo poluvrijeme također je bilo na strani ekipe NEXE-a i cijelo su vrijeme rezultat držali na 4 do 5 golova prednosti. Pet minuta prije kraja, prednost je bila čak 7 golova, no onda je došlo do malog opuštanja i u zadnjih pet minuta Splićani su dobili 5:4 što je u konačnici dalo rezultat 29:34. Najefikasniji igrač u našoj ekipi bio je Mario Obad s 8 postignutih pogodaka, Zlatan Tomašević, Saša Barišić i Robert Markotić zabili su po 4.
Slijedeću prvenstvenu utakmicu redovitog 8. kola, NEXE će odigrati u subotu u Karlovcu protiv ekipe Rukometnog kluba Karlovačka banka. Utakmica počinje u 20 sati. www.nasice.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!