Sport / Rukomet

Rukometaši Nexea poraženi u Bjelorusiji

Rukometaši Nexea poraženi u Bjelorusiji

HC MESHKOV - RK NEXE 30:25 (16:12)

Rukometaši Nexea doživjeli su poraz u 14. kolo SEHA lige. Bjeloruska momčad za koju igraju i dvojica hrvatskih rukometaša, bivši reprezentativac Ljubo Vukić te Robert Markotić bila je bolja rezultatom 30:25.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Meškov iz Bresta dobro je otvorio utakmicu, no Nexe se ipak uspijeva vratiti golom Sliškovića za 4:4, nakon čega Meshkov stvara još jednu seriju, nedostižnu za Nexe te na odmor odlazi s rezultatom 16:12.

Nastava za momčad Kasima Kamenice počeo je izvrsno, što je utišalo oko 3000 domaćih navijača. Ivić zabija tri puta, Božić, Pavletić, Tomić i Slišković dodaju svaki po jedan pogodak i serija 6:0 odvodi Nexe na +2 u 40.minuti. Domaćin se ipak ''budi'' te u 9 minuta dolazi do serije 9:1. Rukometaši Nexea u posljednjoj četvrtini utakmice izgubili su konce igre u napadu, što je popratio i veliki broj neplaniranih isključenja, Meshkov je to iskoristio, te mirno priveo utakmicu kraju, rezultatom 30:25.

U sljedećem kolu SEHA lige na rasporedu je hrvatski obračun. U Našice stiže najbolja hrvatska momčad - Croatia osiguranje Zagreb.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!