Sport / Ostalo

Ruši sve granice

Mia se ne zaustavlja s rekordima!

Mia se ne zaustavlja s rekordima!
PR

Već smo neki dan napomenuli da je brže od nje u povijesti ove discipline kada je riječ o istom dobnom uzrastu svojedobno trčala samo Francuskinja Cyrena Samba

Mia Wild ponovno je zablistala, ovaj puta na domaćem terenu, u dvorani Gradski vrt. Naime, na Mitingu otvorenja sezone na zatvorenom prostoru istaknuta je članica još jednom pobijedila na 60 metara s preponama, postavivši iznova hrvatski dvoranski rekord u konkurenciji mlađih juniorki koji sada iznosi sjajnih 8,13! 

Već smo neki dan napomenuli da je brže od nje u povijesti ove discipline kada je riječ o istom dobnom uzrastu svojedobno trčala samo Francuskinja Cyrena Samba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na istom mitingu pobjednici su od predstavnika AK Slavonija-Žito još bili: Ivan Paravac, Melani Bosić i Lorena Faktor na 55 metara, Petra Labrović u skoku s motkom, Luka Subašić-Bilić i Nika Manost u skoku u dalj (zona), u istoj disciplini, ali za starije kategorije slavili su Antonio Džaja i Elena Patača. Među visašicama slavila je Dunja Sili, dok je među muškarcima u skoku u vis pobijedio David Kurtek s novim osobnim rekordom (1,97 m).

Zanimljivo je istaknuti da su Melani Bosić i Lorena Faktor u nesvakidašnjoj disciplini 55 metara trenutno pri samom svjetskom vrhu, odnosno na trećem mjestu sa zajedničkim rezultatom 7,21.

Nakon Osijeka, tri su prva mjesta ostvarili članovi Crveno-plavih na još jednom, trećem uzastopnom beogradskom natjecanju na kojemu su nastupili u proteklih sedam dana.

Bio je to ovaj puta Novogodišnji miting, a dvostruki je trijumf zabilježila nezaustavljiva Mia Wild. Na 60 metara s preponama istrčala je vrijeme 8,22, a najbrža je bila i na 200 metara s rezultatom 24,79. Iskusni Ivan Horvat također je bio prvoplasirani, dakako u skku s motkom, preskočivši 5,22 metra i tako se na najbolji način vratio natjecanjima.

Rocco Martinović bio je drugi među motkašima, uz rezultat 4,62, a isti plasman ostvarila je Melani Bosić na 200 metara (25,37) i Lorena Faktor na 60 prepone (8,66).


Izdvojeno

Reci što misliš!