Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Karate Akademija Osijek završila peta na ekipnom državnom prvenstvu u Đakovu

Karate Akademija Osijek završila peta na ekipnom državnom prvenstvu u Đakovu
PR

''Nekima je ovo bio prvi nastup u mlađim kadetima i kadetima te s ozbiljnijim pristupom treningu i s više natjecanja, u budućnosti možemo očekivati i državne medalje u navedenim kategorijama''

U subotu, 16. prosinca u Đakovu održano je Ekipno Državno prvenstvo u borbama za kadete, juniore i seniore. Karate Akademija Osijek na kraju je nastupila sa četiri ekipe jer ostale dvije ekipe nisu mogle nastupati budući da je treća članica završila u bolnici na operaciji.

Usprkos svemu, smogli su snage i nastupili su s mlađim kadetima i kadetkinjama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mlađi kadeti u sastavu Škripić, Klanac i Boban u prvom kolu slobodni su, četvrtfinale pobjeda protiv ekipe Karlovca, u polufinalu gube meč od Hercegovine Zagreb, da bi kroz repasaž došli do borbe za broncu, ali nažalost gube meč protiv ekipe Champion iz Rijek rezultatom 2:1 te se moraju zadovoljiti petom mjestom.

Druga ekipa mlađih kadeta u sastavu Nemet, Iljkić i Vukmanić, nakon slobodnog prvog kola u drugom kolu gube meč od ekipe Nevere. Veliko je to iskustvo za navedenu ekipu jer su prvi puta nastupili u kategoriji mlađih kadeta. Ekipa kadetkinja u sastavu Potkovac, Ivezić i Čornok prvo su kolo slobodne, drugo kolo gube od ekipe Championa, da bi se kroz repasaž i pobjedom 2:0 nad ekipom Alfa iz Zagreba domogle borbe za treće mjesto koje nažalost gube od ekipe Globusa iz Čakovca te osvajaju peto mjesto.

Kadeti u sastavu Škripić, Klanac i Boban u prvom kolu gube od ekipe Hercegovina Zagreb 1-2, i u borbi za treće mjesto gube od ekipe iz Velike Gorice 0-2. Porazom za treće mjesto zauzimaju plasman petog mjesta na državnom prvenstvu.

''S obzirom na sve okolnosti koje su se događale unazad tjedan dana, uspjeli smo složiti dio ekipa i nastupiti na PH. Nekima je ovo bio prvi nastup u mlađim kadetima i kadetima te s ozbiljnijim pristupom treningu i s više natjecanja, u budućnosti možemo očekivati i državne medalje u navedenim kategorijama'', poručuju iz kluba.

Ekipu na natjecanju vodio je glavni trener kluba Goran Mesić.


Izdvojeno

Reci što misliš!