Sport / Ostalo

''27. Christmas tournament''

Taekwondo klub ''Osijek'' nastupio sa četiri člana na međunarodnom turniru u Češkoj

Taekwondo klub ''Osijek'' nastupio sa četiri člana na međunarodnom turniru u Češkoj
PR

Najbitnija je promjena da se sada borbe odlučuju na dvije dobijene runde od tri i svaka runda starta s rezultatom 0:0, a prekida se na 12 bodova razlike za nekog od protivnika ili pet opomena

Dana 9. i 10. prosinca u Pelhrimovu u Češkoj, održan je međunarodni turnir ''27. Christmas Tournament''. Na turniru je bilo prisutno oko 411 natjecatelja, iz 42 kluba i 12 zemalja: Ukrajine, Njemačke, Austrije, Slovačke, Mađarske, Poljske, Slovenije, Italije, Moldavije, Švedske, Češke i Hrvatske. Natjecanje se odvijalo u borbama u svim uzrastima: vrtićanci, mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori.

Taekwondo klub ''Osijek'' nastupio je sa četiri člana: u borbama mlađe kadetkinje Lorena Mioč (-30 kg), Klara Degmečić (-40 kg) i juniorke Dea Marković (-55 kg), Nina Vicković (+68 kg). Turnir se odvijao po novim pravilima svjetske taekwondo federacije. Najbitnija je promjena da se sada borbe odlučuju na dvije dobijene runde od tri i svaka runda starta s rezultatom 0:0, a prekida se na 12 bodova razlike za nekog od protivnika ili pet opomena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvog dana turnira mlađa kadetkinja Lorena Mioč nakon pobjede nad domaćom predstavnicom Danielom Vomackovom, u polufinalu gubi 2:0 (6:0; 6:0) od Mađarice Amire Scridon i tako se mora zadovoljiti brončanom medaljom.

Druga osječka predstavnica Klara Degmečić koja je u polufinalu izgubila tijesno od domaće predstavnice Amy Slavikove 2:1 (4:6; 11:8; 6:4) osvaja brončanu medalju.

Drugog dana juniorka Dea Marković nažalost biva zaustavljena u borbi za medalju od Češke juniorske reprezentativke Anne Spinarove 2:0 (6:0; 8:0) .

Juniorka Nina Vicković morala se zadovoljiti brončanom medaljom nakon gubitka polufinalne borbe od Čehinje Alicke Binove 2:0 (13:1; 17:5).


Izdvojeno

Reci što misliš!