Sport / Ostalo

Osječki športski savez gluhih okupio najmlađe članove povodom predstojećih blagdana

Osječki športski savez gluhih okupio najmlađe članove povodom predstojećih blagdana

Svojim najmlađim članovima nude brojne pogodnosti, a jedna od njih je da svako dijete s oštećenjem sluha koje se želi baviti sportom ima osiguranu članarinu u sportu i klubu koji preferira

Osječki športski savez gluhih prvi put je organizirao blagdanski domjenak za najmlađe članove Saveza te njihove najbliže. Tako je 07.12.2023.g. četrnaestero djece sudjelovalo na druženju i dodjeli paketića, a njihovi roditelji i skrbnici imali su priliku iz prve ruke saznati informacije o radu i pogodnostima članstva u Osječkom sportskom savezu gluhih, ali i krovnom Hrvatskom sportskom savezu gluhih.

"Svojim najmlađim članovima nudimo brojne pogodnosti, a jedna od njih je da svako dijete s oštećenjem sluha koje se želi baviti sportom ima osiguranu članarinu u sportu i klubu koji preferira. Svake godine organiziramo sportski kamp za našu djecu u dobi od 5 do 18 godina u Zadru, a troškove provođenja istog u potpunosti pokriva Savez. Također, napominjem kako je članarina za djecu u HSSG i OŠSG besplatna, a na djeci je samo da izaberu željeni sport i obrate se Savezu koji će dalje komunicirati s klubovima", izjavio je, između ostalog, Jakov Previšić koji je došao iz Zagreba pozdraviti osječke sportaše i sportašice i prenijeti im informacije ispred Hrvatskog sportskog saveza gluhih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Drago mi je da smo se prvi put okupili i to u našim novim prostorijama, na samom početku jedne lijepe priče s ciljem da uključimo što više djece s oštećenjem sluha u sportske aktivnosti. Prvi put smo na ovaj način okupili naše najmlađe, dodijelili im prigodne darove uz pomoć donatora te predstavili naše djelovanje. Nadam se da će naš rad prepoznati i šira javnost te da ćemo naredne godine imati još veći broj mladih članova pa stoga apeliram na roditelje i skrbnike djece s oštećenjem sluha da nam se obrate na našu e-mail adresu [email protected], saznaju sve o našem radu i osiguraju djeci kvalitetan rast i razvoj", zaključila je Ljiljana Brkić, predsjednica Osječkog športskog saveza gluhih.


Izdvojeno

Reci što misliš!