Sport / Ostalo

karate za sve

Velikim odazivom Osječana završena Ljetna karate škola

Velikim odazivom Osječana završena Ljetna karate škola
PR

Zainteresiranost za tjelesne aktivnosti tijekom ljeta, posebice za borilački sport poput karatea, premašio je sva očekivanja

Pod motom "Karate za sve" na RC Mačkamama održana je Ljetna karate škola u organizaciji Karate kluba Kuna.



U radu škole sudjelovalo je više od 40-ak polaznika svih uzrasta, koji su za svoj trud primili diplome.

Uz popularizaciju karatea, ljetna škola je ispunila još jedan cilj - podizanje natjecateljske forme karatista  iz kluba «Kuna». Uz Domagoja Šustera s polaznicima škole radila je pomoćna trenerica Barbara Šuster.

Nakon ljetne karate škole na otvorenom sredinom kolovoza počinju treninzi u NSD Gradski vrt, dok će od početka nove školske godine u rujnu treninzi početi i u nastavnoj dvorani OŠ Dobriša Cesarić.  

Zainteresiranost za tjelesne aktivnosti tijekom ljeta, posebice za borilački sport poput karatea, premašio je sva očekivanja. Razlog tomu treba pronaći u činjenici kako je rijetkost da karate možete trenirati na otvorenom terenu, u ovom slučaju na nogometnom igralištu na Mačkamami.

Karate je sport koji mogu trenirati svi, svih uzrasta i dobnih kategorija. Svatko se može pronaći u jednom dijelu karate treninga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni koji su po prirodi ratoborniji i željni natjecanja mogu se odlučiti za treniranje borbi ili kata, a oni koji samo žele vježbati radi bolje kondicije i boljeg općeg psihofizičkog stanja mogu se opredijeliti za rekreativno treniranje karatea.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!