Sport / Ostalo

prvi trening

ŽNK Osijek ponovno na travnjaku: Pripreme za novu sezonu u tijeku

ŽNK Osijek ponovno na travnjaku: Pripreme za novu sezonu u tijeku
PR

Trening je održan na terenu NK Olimpija gdje će ŽNK Osijek „A“ ekipa odraditi ljetne pripreme

Nakon zasluženog odmora, seniorke ŽNK Osijeka ponovno su istrčale na travnjak u sklopu svoga prvog treninga za nadolazeću sezonu.

Kako nogometni teren na “Mačkamami” nije licenciran za igranje prve hrvatske nogometne lige za žene, trening je održan na terenu NK Olimpija gdje će ŽNK Osijek „A“ ekipa odraditi ljetne pripreme i igrati prvenstvene utakmice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sastav koji je započeo pripreme čine: Maja Belaj, Anela Lubina, Kristina Nevrkla, Lorena Balić, Maria Kunštek, Merjema Medić, Helena Štimac, Martina Šalek, Mateja Bulut, Maja Joščak, Mateja Andrlić, Katarina Mendeš, Klara Barišić, Barbara Živković, Ena Pernar, Marta Mikinac, Nela Andrić, Ivana Bojčić, Mia Filipović, Karla Boljkovac, Matea Perkunić, Ivona Stipić, Ana Bodza, Ivana Deže, Lorena Previšić, Andreja Jelić i Izabela Lojna.

Suradnja s trenerom Zdenkom Glumcem sporazumno je raskinuta s krajem prethodne sezone, a na poziciju glavnog trenera do kraja srpnja stiže pojačanje. Tako su prvi trening s djevojkama odradili kondicijski trener, Igor Majlinger i trener vratara, Vjeran Dokonal.

Igračice je u sklopu tradicionalne prozivke pozdravio predsjednik Uprave ŽNK-a Osijek, Bojan Bodaražić.

“Naša očekivanja za narednu sezonu su jednaka kao i za svaku – dvostruka titula. Cilj nam je vratiti u Osijek titulu državnih prvaka i osvojiti Kup. U novu sezonu krećemo s jakim sastavom koji smo nadopunili mladim kadrom iz Kluba, a radit ćemo na tomu da dovedemo i pojačanja. Pred nama su pripreme i prijateljske utakmice, a potom i nova sezona. Idemo srcem naprijed, rezultat sigurno neće izostati”, rekao je Bodražić.


Izdvojeno

Reci što misliš!