Sport / Ostalo

ADCC Bosnia & Herzegovina Open 2019 u Tuzli

Osječani uspješni na međunarodnom natjecanju u grapplingu

Osječani uspješni na međunarodnom natjecanju u grapplingu
PR

Na natjecanju ADCC Bosnia & Herzegovina Open 2019 u Tuzli Osječani se pokazali uspješnima te se vratili s medaljama.

Članovi Hrvačkog kluba Osijek 26. listopada 2019. nastupili su na natjecanju ADCC Bosnia & Herzegovina Open 2019 u Tuzli. Natjecanje je privuklo 151 natjecatelja iz Hrvatske, BiH, Srbije, Poljske, Slovačke, Francuske, Crne Gore i Turske.

Od Osječana uspješni su bili Marin Mikulić koji je u kategoriji Adult Intermediate do 83 kilograma osvojio brončanu medalju, a treće mjesto osvojio je i Stjepan Lučić u kategoriji Adult Intermediate do 100 kilograma. Ante Ljubas imao je odličan nastup u juniorskoj kategoriji do 65 kilograma, ali je nakon dvije pobjede izgubio treću borbu te ostao bez medalje. Slaven Poznić tijesno je na bodove izgubio od znatno iskusnijeg protivnika u Adult Professional kategoriji do 91 kilograma. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijedi napomenuti kako se treninzi Hrvačkog kuba Osijek odvijaju u novootvorenoj dvorani Training Academy na 1. katu Avenue Mall-a Osijek. Riječ je o najmodernijem i najvećem trening centru za borilačke vještine u Slavoniji i Baranji. Uz treninge brazilskog jiu jitsu za djecu i odrasle, kickboxing i MMA treninge, moguće je trenirati i funkcionalni fitness. 

Uspjehe i rast kluba omogućili su sponzori: Polleo Sport, Adeo, Bonavia Design, Hale mont, Zagrebačka banka d.d., Oxylus, Ante-Mate, Vodovod Osijek i Lukenda transport. 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!