Sport / Odbojka

lijepa priča unatoč porazu

Odbojkaška ljubav: Nakon finalne utakmice odbojkaš Murse zaprosio svoju djevojku

Odbojkaška ljubav: Nakon finalne utakmice odbojkaš Murse zaprosio svoju djevojku
Goran Stanzl/PIXSELL

Krešimir Prlić zaprosio je svoju djevojku koja je bila na tribinama - Karlu Šimunec, odbojkašicu ŽOK Osijek

Odbojkaši Mladosti prvaci su Hrvatske u sezoni 2020/21. Oni su u trećoj finalnoj utakmici doigravanja Superlige pobijedili Mursu Osijek rezultatom 3:0 (21, 13, 17) te  podigli pehar za prvaka koji im je, zajedno sa zlatnim medaljama, uručio predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Ante Baković. Direktorica HOS-a Valentina Bifflin srebrnim medaljama je okitila ništa manje sretne i zadovoljne Osječane koji su u ovoj sezoni napravili povijesni rezultat. Osim ovog finala prvenstva osvojili su i Kup Hrvatske.

Odmah po okončanju utakmice, nakon podjele medalja i trofeja prvaku, Krešimir Prlić iz Murse je, naime, zaprosio djevojku koja je bila na tribinama -  Karlu Šimunec. Karla također igra odbojku, za ŽOK Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Jel’ pristala? Ha, naravno. Ipak je to moj glavni trofej danas. Morao sam ukrasti Mladosti show. Mislim da sam izabrao idealan trenutak, upoznali smo se na odbojkaškom terenu i zatvorili na najljepši način tu priču. A o utakmici mogu reći da se sve može svesti u prvi set, negdje do 17 poena smo stvarno super izgledali, Mladost je bila čak malo nestabilnije. No, nismo iskoristili neke prilike i set je otišao na njihovu stranu. Šteta, jer da smo uzeli taj set utakmica bi se jako zakomplicirala. Mi smo nakon toga pali, ali ne treba žaliti. Ovo je povijesni uspjeh za klub!“", rekao je Prlić.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!