Sport / Nogomet

oštri rezovi

Osijek otputovao na pripreme. Kući ostala bivša desetka i veliko pojačanje

Osijek otputovao na pripreme. Kući ostala bivša desetka i veliko pojačanje
Borna Jakšić/PIXSELL

Naši će nogometaši u Istri trenirati i odigravati utakmice do 20. siječnja kada se vraćaju u Osijek

Momčad Osijeka otputovala je u petak ujutro za Istru gdje će odraditi osmodnevne pripreme za nastavak sezone. Baza Bijelo-plavih bit će Novigrad u kojem će boraviti do subote, 20. siječnja. Trener Zoran Zekić sa svojim je suradnicima na put poveo 30 igrača. To su: Marko Malenica, Franko Kolić, Tin Sajko, Andre Duarte, Slavko Bralić, Styopa Mkrtchyan, Krešimir Vrbanac, Petar Brlek, Darko Nejašmić, Vedran Jugović, Marin Prekodravac, Šime Gržan, Renan Guedes, Oleksandr Drambaiev, Roko Jurišić, Luka Zebec, Petar Pušić, Šimun Mikolčić, Domagoj Bukvić, Nail Omerović, Kristijan Lovrić, Mijo Caktaš, Ramon Mierez, Kristian Fućak, Filip Živković, Anton Matković, Luka Branšteter, Dominik Babić, Amar Zahirović i Ivan Baković.

Bez Hiroša i Garmasha

Primjetno je da na popisu nema Amera Hiroša i Denysa Garmasha koji nisu u Zekićevim kombinacijama za drugi dio sezone i potražit će nove klubove u kojima bi više igrali u odnosu na dosadašnju minutažu u NK Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"To smo na neki način već i najavljivali čim smo se okupili na početku priprema. Za igrače koji nisu puno igrali, a nisu baš više tako mladi da bi ih se čekalo, bolja je opcija promijeniti sredinu. Osobno im uvijek poželim sve najbolje, tako je i sa spomenutom dvojicom. Razgovarao sam prethodno s njima i ovako je, smatram, najbolje i za nas i za njih", rekao je Zekić.

Iskoristiti kratko vrijeme na najbolji način

Prvu provjeru po dolasku na jadransko odredište, Osječani će imati već u subotu i to u Sloveniji, protiv Kopra. Nakon toga će uslijediti ogledi s Celjem, Makedonijom GP i Fehervarom.

"Ne možemo i ne smijemo gubiti vrijeme, posebno jer ovo nisu klasične pripreme, nego imamo skraćeno vrijeme na raspolaganju koje moramo iskoristiti najbolje što znamo i možemo. Sve je na igračima, o njihovom radu i onome što budu pokazivali na treninzima i utakmicama ovisit će tko će imati kakav status u momčadi", kratko je poručio šef stručnog stožera uoči polaska u Novigrad.


Izdvojeno

Reci što misliš!