Sport / Nogomet

Juri prema HNL-u

Zrinski nezaustavljiv, Osijek će dobiti još jednog prvoligaša?

Zrinski nezaustavljiv, Osijek će dobiti još jednog prvoligaša?
SiB.hr

Posebno je impresivan učinak Dogana, 24-godišnjeg napadača koji je postigao gol na pet uzastopnih utakmica te trenutno prednjači na ljestvici strijelaca s 11 postignutih pogodaka

U derbiju 19. kola, kao i tijekom cijele polusezone Prve NL, ZRINSKI OSJEČKO 1664 ostvario je pobjedu nad Šibenikom rezultatom 2:0, čime je stekao prednost na vrhu prvenstvene ljestvice. Klub iz Wilsonove (nedavno su prebacili sjedište na tu adresu, op.a.) trenutačno drži pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Šibenik i sedam bodova više od trećeplasiranog Vukovara.

Dominik Dogan postigao je prvi gol za Zrinski u 29. minuti, dok je Amar Pekarić dodao drugi u 60. minuti. Posebno je impresivan učinak Dogana, 24-godišnjeg napadača koji je postigao gol na pet uzastopnih utakmica te trenutno prednjači na ljestvici strijelaca s 11 postignutih pogodaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pobjedom nad Šibenikom, Zrinski dodatno je potvrdio svoj status glavnog favorita za osvajanje lige i ubrzanje prema SuperSport HNL-u. Trenutačno se natječe na Gradskom vrtu u Osijeku, ali postoji mogućnost da će klub, ako postane prvoligaš, preseliti svoje domaće utakmice u Zagreb. To je barem najavljivao predsjednik kluba Ivan Komak u više navrata.


Izdvojeno

Reci što misliš!