Sport / Nogomet

komentari trenera

Zekić nakon remija s Lokomotivom: "Neki igrači trebaju vidjeti koliko pridonose..."

Zekić nakon remija s Lokomotivom:
Davor Javorović/PIXSELL

Lokomotiva je povela ranim pogotkom Indrita Tucija u 11. minuti, a Osijek je izjednačio tek u 87. minuti

Na Pampasuu subotu nije bilo pobjednika, utakmica 15. kola HNL-a između nogometaša Osijeka i Lokomotive okončana je remijem 1-1 (0-1).

Lokomotiva je povela ranim pogotkom Indrita Tucija u 11. minuti, a Osijek je izjednačio tek u 87. minuti. Gostujuću mrežu pogodio je Ivan Fiolić. Obje su momčadi ostale na dosadašnjim pozicijama, Osijek je peti na ljestvici, a Lokomotiva sedma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon utakmice nezadovoljstvo nije skrivao trener Osijeka Zoran Zekić.

"To je već obrazac, prvo poluvrijeme jako loše, bez trčanja, bez osvajanja lopte… U nastavku je bilo puno bolje. Tražim još rješenja, imamo sada stanku i nadam se da će neki igrači sjesti sami sa sobom da vide koliko pridonose klubu… Nisam sretan što nas mladi igrači moraju čupati, oni moraju imati potporu starijih igrača. Naravno da će dobivati priliku i dalje, nadam se u boljim okolnostima", rekao je Zekić.

A nije ni trener Lokomotive, Silvijo Čabraja bio pretjerano oduševljen što je njegova momčad uspjela dobiti samo jedan bod, iako je već dio utakmice bilo izgledno kako će odnijeti pobjedu.

"Prvo poluvrijeme smo iskontrolirali kompletno Osijek, ništa nam nisu stvorili. Dobili smo gol iz čiste pogreške našeg igrača. Nije nam ovo prvi puta da dobivamo golove u završnici, često i u sudačkoj nadoknadi i na tome moramo raditi. Imam osjećaj da se ekipa u jednom trenutku preplaši vodstva. Na našu žalost, ako vodiš do 87. i na kraju ne pobijediš ne možeš biti previše sretan, ali nemam što igračima zamjeriti", zaključio je Čabraja, a zatim je prokomentirao i osjećaj izlaska na Opus Arenu:

"Kada smo izašli van to je tepih, čitav kompleks od kamp od terena do stadiona. Idemo često van na pripreme i vidio sam njihove uvjete. Velikani europskog nogometa popusta Ajaxa, Anderlechta, Genka nemaju takav kompleks kakav ima Osijek."

NK Osijek - NK Lokomotiva 1:1 Fotogalerija


Izdvojeno

Reci što misliš!