Sport / Nogomet

širenje baze

Kohorta darivala mališane iz baranjskih dječjih vrtića

Kohorta darivala mališane iz baranjskih dječjih vrtića

Vjerni navijači Osijeka darivali su djecu iz dva baranjska vrtića

Navijačka skupina Kohorta Osijek poznata je po svojim aktivnostima na stadionima diljem zemlje, ali i po svojem humanitarnom djelovanju i uključivanju u društvene aktivnosti.

Jednu takvu odradili su proteklih dana na području Baranje gdje su prigodnim poklonima razveselili mališane u Dječjem vrtiću Grlica u Bilju te Dječjem vrtiću cvrčak u Belom Manastiru. Tamo su stigli predvođeni predsjednikom Kohorte Rolandom Markovićem te dugogodišnjim članom Kohorte i dogradonačelnikom Belog Manastira Goranom Hesom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U Baranji imamo veliku bazu vjernih navijača Osijeka i ljubitelja bijelo-plave boje i ovo je samo početak ovakvih aktivnosti. Cilj je potaknuti mlade da navijaju klub iz mjesta u kojemu su rođeni, žive, u kojemu će se danas-sutra školovati i zaposliti", rekao je Marković.

Domaćin ove aktivnosti bila je ravnateljica Ivana Radmanić koja je naglasila kako je djecu razveselio ovaj posjet i kako će sigurno dio njih postati vjerni navijači NK Osijeka.

Kohortaši su djeci obećali skori posjet stadionu, a budući je i sam NK Osijek počeo aktivno provoditi brojne akcije privlačenja djece, ne sumnjamo kako će se takav posjet uskoro i dogoditi, a onda će se i sama djeca "zaraziti" ljubavlju prema Osijeku.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!