Sport / Nogomet

Osijek ALE!

Novi broj Bijelo-plave revije donosi i dva poklon postera za sve navijače

Novi broj Bijelo-plave revije donosi i dva poklon postera za sve navijače

Bijelo-plava revija donosi pregršt sadržaja za sve navijače koji vole Nogometni klub Osijek

Novi broj Bijelo-plave revije stiže na kioske. Prvi je to časopis pokrenut od strane navijača za navijače u Hrvatskoj, a svojim sadržajem iz broja u broj privlači sve veći broj čitatelja.

I novi broj donosi brojne kvalitetne razgovore s igračima NK Osijeka pa tako u ovome broju možete pročitati razgovore s reprezentativcem Sjeverne Makedonije Jovanom Manevim, „hrabrim srcem“ Kristianom Fućkom i veznjakom bijelo-plavih Petrom Pušićem. Tu su dva najpoznatija brka u gradu, legendarni tajnik Osijeka Milan Španjić te Ante Vučemilović-Šimunović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naravno, neće izostati ni trenerska struka pa će tu biti trener s 100-postotnim učinkom u kratkoj trenerskoj karijeri Ivo Smoje, te Tomislav Radotić i Mislav Leko. Predstavljene su i dvije mlade nade kluba Roko Perković i Ante Barišić.

Svoj glas imali su i navijači pa tako revija donosi razgovore s njima kroz rubrike „Da sam ja trener“ i „Tu mladost moja je sva“. Vremeplovi će vas vratiti u pedesete, osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća, a nastavlja se i sa stalnim rubrikama “Klupske legende”, “Na posudbi”, “Iz rada KNBP” , “Kronika suđenja”, “Neispričane priče”, ali uvedene su i neke nove kao “Retrospektiva” i “Igrači - gdje su rođeni”. Čitatelji će se zabaviti uz kviz te “Dnevnik malog Zvoneta”.

Svakako najveći mamac za navijače bit će i dva postera i to onaj mlade zvijezde Domagoja Bukvića te Opus arene.Reviju već od petka možete pronaći u Urarskoj radnji Živković, a u subotu i na štandu Kluba navijača ispred Opus arene uoči utakmice s Istrom te kod kolportera ispred stadiona.

Početkom slijedećega tjedna revija će se naći i na kioscima u svim najvećih hrvatskim gradovima. Također, Revija će biti dostupna i u novom fan shopu Osijeka u Opus Areni gdje se može kupiti sve brojeve. Oni koji nisu u mogućnosti, reviju mogu naručiti online putem mail adrese [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!