Sport / Nogomet

Ovo još niste vidjeli!

Matej Hanžek iz Bilja bolji i od Bočkaja. U osam utakmica zabio pet komada iz slobodnjaka!

Matej Hanžek iz Bilja bolji i od Bočkaja. U osam utakmica zabio pet komada iz slobodnjaka!
Screenshot Instagram

U natjecanju za najbolji niželigaški gol tjedna mogu sudjelovati svi ljubitelji niželigaškog nogometa

U drugom tjednu Sofascore natjecanja za najbolje niželigaške golove uvjerljivu pobjedu odnio je Matej Hanžek iz HNK Bilje.

Ha

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

nžek, koji je ujedno i trener mlađih pionira u svom klubu, zaista briljira u ovoj sezoni 2. ŽNL Beli Manastir. U 8 odigranih utakmica postigao je 6 pogodaka od kojih čak nevjerojatnih 5 iz slobodnog udarca!

Pogledajte njegov gol koji je izabran kao najbolji u drugom tjednu Sofascore natjecanja za najbolje niželigaške golove: 

Ukoliko ne vidite video, isti pogledajte OVDJE.

Nova sezona krenula - prijavite golove i osvojite nagradu za svoj klub!

Sofascore je hrvatska aplikacija za praćenje sportskih rezultata i statistika koju koristi čak 25 milijuna korisnika diljem svijeta, a kroz Sofascore Editor omogućuje članovima liga i fanovima unošenje rezultata svih niželigaških i amaterskih liga u svoj globalan proizvod. 

U natjecanju za najbolji niželigaški gol tjedna mogu sudjelovati svi ljubitelji niželigaškog nogometa na način da pošalju snimku najboljeg pogotka s niželigaških travnjaka, ime i prezime strijelca, datum održavanja utakmice i nazive klubova na Sofascore Hrvatska Facebook profil. Pratitelji će glasati za najbolje pogotke na Instagram stranici Sofascore Hrvatska, a pogodak koji prikupi najviše glasova osvaja tjednu nagradu, Sofascoreov poklon paket i ulazak u finalno glasanje za najbolji niželigaški gol sezone i nagradno sponzorstvo Sofascorea u iznosu od 2.000 €.

Podržite i vi svoj klub i prijavite ih na Sofascore natjecanje za najbolji niželigaški gol tjedna!


Izdvojeno

Reci što misliš!