Sport / Nogomet

komak za sport nedjeljom

Ivan Komak: "Crni Radler će bit broj jedan u svijetu, a Zrinski prvak svijeta"

Ivan Komak:
Screenshot/Youtube

Kaže da će ove godine biti prvak Prve lige i to tri kola prije kraja, a nagodinu da će osvojiti i SuperSport HNL

Ivan Komak, predsjednik prvoligaša NK Zrinski 1664 Osiječko iz Jurjevca i vlasnik osječke pivovare, posljednjih mjeseci privlači sve više pozornosti nogometne javnosti svojim nastupima, ali i rezultatima njegovog kluba  koji se trenutno nalazi na drugom mjestu Prve hrvatske nogometne lige s jednakim brojem bodova kao i prvoplasirani Šibenik.

U nedjelju je bio gost u emisiji Sport nedjeljom i još jednom javni iznio svoje velike ambicije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Želim da imamo još dva velika hrvatska brenda uz Vegetu. Hoću da bude Crni Radler broj jedan u svijetu i da ja budem broj jedan u svijetu u nogometu", započeo je Komak.

Ideju da će biti prvak svijeta kaže dobio je još prije 16 godina dok je radio kao smetlar u Slatini kaže. I to prvak svijeta s klubom i reprezentacijom.

Kaže da će ove godine biti prvak Prve lige i to tri kola prije kraja, a nagodinu da će osvojiti i SuperSport HNL.

"75 posto igrača po selima se ne otkrije. Njih treba otkriti i onda tu nisu novci nego znanje", objašnjava kako planira svoj cilj ostvariti.

"Ja ću trošiti pet puta manje nego NK Osijek i biti ispred njih", rekao je na pitanje o suradnji s NK Osijek i dodao da mu je drago da je sad Zekić sjeo na klupu jer je normalniji od prethodnika. Na pitanje hoće li ostati sljedeće sezone u Gradskom vrtu kaže da to ovisi o pregovorima s gradonačelnikom.

Rekao je kako ljudi u Osijeku nisu imali sluha za njega, ali im to ne zamjera i da će im dokazati. "Ja ću za dvije godine postavljati gradonačelnika, a za četiri vladu. Jer kad postignete rezultat u privredi i nogometu onda znači da nešto znate", rekao je.

Cijeli razgovor možete pogledati ovdje:

 

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!