Sport / Nogomet

za sportklub

Lovrić komentirao dolazak Zekića u Osijek i odlazak Livaje iz reprezentacije

Lovrić komentirao dolazak Zekića u Osijek i odlazak Livaje iz reprezentacije
Screenshort/Sportklub

"Ovakav stadion zaslužuje da ima ekipu koja će se boriti do kraja s našim klubovima koji su u vrhu, tako da smatram da i Osijek to mora biti", rekao je Lovrić

27-godišnji igrač Osijeka Kristijan Lovrić za Sportklub  je prije poraza reprezentacije na Pampasu govorio  o odlasku Marka Livaje iz reprezentacije, dolasku Zorana Zekića u Osijek te bivšem treneru slavonskog prvoligaša Stjepanu Tomasu.

Što kažete na novog/starog trenera Zorana Zekića?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Novi trener donosi novu energiju, znamo svi kakav je trener Zoran Zekić, da je pun energije, daje 200 posto od sebe. Istina je da smo upali u malu rezultatsku krizu, ali to nema veze. Mi smo ekipa koja se može izvući iz svega i može napraviti maksimum.

Pokušat ćemo napraviti što najbolje možemo i uključiti se u borbu za sam vrh jer mislim da ovaj grad zaslužuje to. Ovakav stadion zaslužuje da ima ekipu koja će se boriti do kraja s našim klubovima koji su u vrhu, tako da smatram da i Osijek to mora biti."

Kakva je bila atmosfera u svlačionici kada je Tomas sjedio na klupi Osijeka?

"Pa… Neka to ostane za mene."

Napadač Hajduka Marko Livaja par dana prije okupljanja oprostio se od reprezentacije. Što mislite o tome?

"Treba mu čestitati na svemu što je napravio za reprezentaciju. Tako je u tom trenutku odlučio. Mislim da je nepotrebno preispitivati njegovu odluku, on sam zna zašto je to napravio. Jednostavno mu samo treba zahvaliti, posebice i za ono što je u Kataru dao.

Njemu svaka čast kao igraču i kao čovjeku. Ne treba to previše preispitivati. Čestitam mu na svemu što je postigao i što postiže u Hajduku. Smatram da je Hrvatska izgubila dobrog igrača. Kao što su se oprostili i Rakitić i Subašić i svi ostali, tako je i Livaja. Neka ide sve svojim tokom, a njemu želim svu sreću."


Izdvojeno

Reci što misliš!