Sport / Nogomet

futsal spektakl

Nakon što je pala Torcida, u Osijek stiže Dinamo

Nakon što je pala Torcida, u Osijek stiže Dinamo
Futsalos.hr

Regularni dio natjecanja u 1.HMNL polako se bliži kraju. Vikend pred nama donosi susrete 16. kola u kojima gledamo žestoku bitku za hvatanje pozicija

Zahvaljujući sjajnim partijama ove sezone, prije svega partijama na domaćem parketu Futsal Osijek pronašao je svoje mjesto pod zvijezdama. Nakon 15 odigranih kola “bijelo-plavi” su na sjajnoj sedmoj poziciji. Ista pozicija prije svega osigurava opstanak koji je bio primarni cilj po povratku u ligu, a s druge strane ista pozicija vodi u nastavak natjecanja i play off osam najboljih momčadi. U gornjem domu prvenstvene ljestvice je gužva za prva tri mjesta za koja se bor Square, Novo Vrijeme i Olmisssum, dok četvrtu poziciju trenutno drži Futsal Dinamo, koji ovaj petak stiže na Zrinjevac!

U sklopu 16. kola Futsal Osijek će u petak 17.03.2023. s početkom od 20:00 ugostiti Futsal Dinamo na Zrinjevcu. U sklopu 1.HMNL ova dva kluba međusobno su se sastala pet puta. Osijek ove sezone igra neprikosnoveno na svom parketu u svom domu, Zrinjevcu! Rijetki su uspjeli otrgnuti bod, no sva tri nije uspio nitko ove sezone! Prošli vikend Osijek je pokazao koliko je složna i kvalitetna momčad, došli su do prve gostujuće pobjede koja gotovo garantira plasman među osam najboljih, konačno se momčad ekipirala i uspijela otići na gostovanje kompletna; izostao je Damjanović zbog odrađivanja suspenzije.

Petak donosi spektakl i užareno atmosferu na tribinama dvorane Zrinjevac. Koliko su dečki kvalitetni i koliko kvalitetne partije pružaju u elitnom razredu, svjedoči atmosfera koja zadnjih mjesec dana vlada u gradu i oko kluba. Vjerna Kohorta je i za ovaj susret potvrdila dolazak, dolazak u značajnom broju koji garantira gromoglasnu podršku, a igrači to uvijek vrate a najbolji mogući način. Koliki je efekt navijača svjedoče i izjave igrača i trenera poslije susreta, s psihološke strane daje ogromnu dozu motivaciju a s druge strane i odgovornost prema navijačima voljenog kluba koji bespoštedno deru glasnice vlastitih grla i pokazuju odanost klupskim bojama.

Futsal klub Osijek ponosan je i zahvalan na kvalitetnoj navijačkoj skupini koja prepoznaje rad i trud oko kluba a u konačnici sjajne rezultate ove sezone. Zadnja domaća utakmica bila je protiv Torcide a na Zrinjevcu se tražila karta više, sve dobne generacije redom prepoznaju kvalitetu i dinamiku sporta, petak se nastavlja tradicionalno rezervirati za futsal na Zrinjevcu, isti scenarij slijedi u petak. Kako bi atmosferu digli na razinu više iz kluba su pripremili light show koji postaje standardna rutina dvorane Zrinjevac. Ovakav oblik zabave prisutan je tradicionalno završnog dana Zimka kada se igraju finala po kategorijama a light show daje dodatnu notu kvaliteti organizacije i samoj posebnosti događaja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!