Sport / Nogomet

završna faza

Delegacija HNS na Pampasu, Hrvatska protiv Turske na novom stadionu

Delegacija HNS na Pampasu, Hrvatska protiv Turske na novom stadionu
NK Osijek

Uz predstavnike kluba obišli su cijeli stadion i upoznali se s rokovima dovršetka radova

Uprava NK Osijek na čelu s predsjednikom Ferencom Sakaljem te članovima Valentinom Koprivnjak Vladimirom Čoharom, u pratnji glavnog nadzornog inženjera Darka Ojvana, uoči utakmice Osijeka i Hajduka bila je domaćin delegaciji Hrvatskog nogometnog saveza na gradilištu novog stadiona i trening kampa koji će uskoro zasjati u punom sjaju.

Delegaciju krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je predsjednik Marijan Kustić, u pratnji dopredsjednika Ante Vučemilovića Šimunovića Marija Smodlake te asistenta u uredu predsjednika Blage Jakovljevića i tajnika NS Osječko-baranjske županije Željka Bela.

76. rođendan kluba NK Osijek za rođendan počastio navijače najnovijim kadrovima Pampasa

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Iznimno me raduje vidjeti da je stadion u završnoj fazi izgradnje i da izgleda prekrasno. NK Osijek i njegovi navijači, cijeli grad i slavonska regija imat će stadion na koji uistinu mogu biti ponosni te kamp koji će biti veliki poticaj za daljnji razvoj nogometa u regiji. Ispred HNS-a mogu reći da smo presretni što će reprezentacija moći igrati na ovako lijepom stadionu. Cijelom klubu na čelu s vlasnicima čestitam na ovom sjajnom projektu i velikom ulaganju koje nema vrijednost samo za NK Osijek i regiju već za cijeli hrvatski nogomet. Impresioniran sam i jedva čekam prvu utakmicu reprezentacije ovdje - duboko vjerujem da će to biti već u listopadu protiv Turske", poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Stadion Pampas
završni glanc Pampas se radi 24 sata na dan, prva faza travnjaka potpuno završena

Uz predstavnike kluba obišli su cijeli stadion te posjet završili na pomoćnim terenima na kojima je također počelo postavljati podloge za budući travnjak. Glavni nadzorni inženjer Darko Ojvan upoznao je predsjednika HNS-a s dinamikom završetka izgradnje stadiona i trening kampa. 

Javnost pak još nije saznala te datume, ali neslužbeno se saznaje kako će se ovih dana održava tehnički pregled stadiona nakon čega slijedi završetak radova i njegovo opremanje kako bi spreman dočekao početak iduće sezone.


Izdvojeno

Reci što misliš!