Sport / Nogomet

babić na putu u umag

Veliki talent ipak potpisao za Osijek i odmah otputovao na pripreme s prvom ekipom

Veliki talent ipak potpisao za Osijek i odmah otputovao na pripreme s prvom ekipom
NK Osijek

Jedan od najperspektivnijh mladih igrača u Gradskom vrtu potpisao je 2,5-godišnji profesionalni ugovor

Jedan od najvećih talenata u Školi nogometa Bijelo-plavih, 16-godišnji Dominik Babić potpisao je prvi profesionalni ugovor s NK Osijek. Riječ je o mladiću koji je svojim potencijalom skrenuo pozornost na sebe, pa je za njega bilo dosta upita i zainteresiranih klubova. Međutim, Babić ostaje među Osječanima, a potpis je stavio na 2,5 godišnju vjernost.

"Sretan sam ovakvim raspletom situacije. Mislim da je san svakog dječaka koji se ozbiljno počeo baviti nogometom da jednog dana potpiše profi-ugovor s jednim od najboljih klubova u svojoj državi. Jako mi je drago što ću imati priliku pokazati sve što mogu i znam u bijelo-plavom dresu. U Gradskom vrtu sam sada već skoro tri godine, mislim da je ono najbolje i najljepše tek ispred mene. Na ovim pripremama ću nastojati ostaviti što bolji dojam i mogu reći da me baš veseli što ću trenirati i igrati s našim prvotimcima", rekao je Babić.

Zajednički napori urodili plodom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadovoljstvo je, dakako, iskazao i sportski direktor Kluba Ivica Kulešević, svjestan činjenice koliko je važno takvog talenta zadržati u našoj sredini.

"Čestitam roditeljima i njegovoj obitelji, ovo je za njih zasigurno poseban dan. I mi smo zadovoljni činjenicom da smo sve skupa riješili na način kako smo to i željeli jer je riječ o mladiću velikog potencijala. Zahvala svima koji su bili uključeni u ovu priču, posebno jer je došlo takvo vrijeme da nije nimalo lako dovesti mladog i talentiranog igrača, a postaje komplicirano i dovesti ga do seniorske momčadi. Zalaganjem svih nas u tomu smo uspjeli i Dominiku želim puno sreće u dokazivanju njegovih igračkih kvaliteta i nadam se da ćemo ponovno produžiti suradnju i da će duže vrijeme ostati kod nas. Njegov potpis nastavak je smjera kojim želimo ići, a u kojem još veći značaj želimo dati klupskoj školi nogometa kroz igrače koji će participirati u prvoj momčadi", rekao je Kulešević.


Izdvojeno

Reci što misliš!