Sport / Nogomet

škorić, ivušić, vida i barišić

Nikad više igrača iz Osijeka u prvih 11 reprezentacije

Nikad više igrača iz Osijeka u prvih 11 reprezentacije
Slavko Midzor/Pixsell

Nakon prijateljske protiv Slovenije, izabranike Zlatka Dalića očekuje dvoboj protiv Bugarske

Izbor Zlatko Dalić rekapitulirao je dvoboj protiv Slovenije i najavio novi susret protiv Bugarske na katarskoj turneji. Prigodu da se nametnu u prvom susretu dobilo je nominalno najjačih 11, a u drugom susretu startati će oni koji se svojom igrom trebaju nametnuti i istisnuti nekog iz udarne postave.

Prije svih, prigoda je to za Ivicu Ivušića čiji je konkurent Livaković kod gola mogao i bolje reagirati, a "zaplivao" je i u akciji prije gola bi nova dobra partija golmana Osijeka mogla biti snažan poguranac ka jedinici reprezentacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Stoperi će biti Škorić, Vida i Ćaleta-Car, na lijevom boku Barišić, na desnom možda Juranović, iako će mu to biti onda druga utakmica. U veznom redu će biti Moro, Pašalić i Majer, a u napadu Vlašić i Livaja. Jedino smo u maloj dvojbi kad je u pitanju desni bok, neću vam reći o kome razmišljamo jer ćete oko toga raditi dramu. Cilj je probati ovaj sastav i, naravno, pobijediti utakmicu”.

Tako će u jednom dvoboju vatrenih po prvi puta nastupiti čak četvorica igrača koji su u jednom dijelu svoje karijere igrali ili igraju u NK Osijeku, a čak trojica među njima bili su i kapetani bijelo-plavih (svi osim Ivušića op.a.).


Izdvojeno

Reci što misliš!