Sport / Nogomet

napokon bez živciranja

Odličan Osijek s 3:0 na Šubićevcu do nova tri boda

Odličan Osijek s 3:0 na Šubićevcu do nova tri boda
Duško Jaramaz/PIXSELL

U posljednjoj utakmici 28. kola 1. HNL Osijek je slavio na gostovanju kod Šibenika rezultatom 3:0. Strijelci su bili Lovrić (54'), autogol Marina (70') i Topčagić (78')

Nogometaši Osijeka napokon su odigrali jednu utakmicu protiv kluba iz donjeg dijela tablice u kojoj su bez puno muke i strpnje došli do punog plijena. Na gostovanju kod Šibenika slavili su rezultatom 3:0.

Vodeći pogodak na Šubićevcu i svoj prvi u dresu Osijeka postigao je Kristijan Lovrić u 54. minuti. Do drugog pogotka gostujuća je momčad stigla u 70. minuti, kad je osječki kapetan Mile Škorić glavom proslijedio loptu prema sredini peterca, a Antonio Marin je skrenuo u svoju mrežu. Za 3-0 strijelac je bio Mihret Topčagić u 78. minuti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Momčad Nenada Bjelice potpuno je zasluženo došla do pobjede u Šibeniku, a ona je mogla biti i uvjerljivija da u prvom poluvremenu domaći vratar Lovre Rogić nije činio čuda, odnosno da su Osječani bili malo precizniji.

Osijek se svojom 16. pobjedom bodovno izjednačio s vodećim Dinamom koji je u nedjelju slavio sa 1-0 na gostovanju u Koprivnici kod Slaven Belupa. Obje momčadi imaju po 57 bodova, a Dinamo ima utakmicu manje.

Slijedi reprezentativna stanka, a zatim u Gradki vrt dolazi Hajduk.

FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL

Standings provided by SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!