Sport / Nogomet

kršili mjere

150 navijača na utakmici u Ceriću, klubu prijava

150 navijača na utakmici u Ceriću, klubu prijava
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kako je broj osoba za ovakvo okupljanje ograničen i nije u skladu s epidemiološkim razmjerima, policija je prekršajnom odjelu nadležnom općinskom sudu podnijela optužni prijedlog protiv pravne te odgovorne osobe nogometnog kluba iz Cerića

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su tijekom redovitog obilaska područja neposredno uočili da je došlo do kršenja pridržavanja mjera propisanih Odlukom Stožera civilne zaštite RH, a u vezi okupljanja na športskom događaju u Ceriću.

Naime, u subotu 27. ožujka su policijski službenici oko 16 sati u  Ceriću uočili da se pri praćenju nogometne utakmice između dva nogometna kluba prvenstvene županijske nogometne lige Vukovarsko-srijemske nalazilo do 150 posjetitelja, što je protivno odluke stožera nadležne civilne zaštite i zabrane okupljanja posjetitelja na nogometnim utakmicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je broj osoba za ovakvo okupljanje ograničen i nije u skladu s epidemiološkim razmjerima, policija je prekršajnom odjelu nadležnom općinskom sudu podnijela optužni prijedlog protiv pravne te odgovorne osobe nogometnog kluba iz Cerića, zbog sumnje da je počinio prekršaj iz članka 47. stavak 2. točka 10., što je kažnjivo po članku 76.b stavak 1. točka 1. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Izvor: PU vukovarsko-srijemska


Izdvojeno

Reci što misliš!