Sport / Nogomet

besplatan pristup aplikaciji

MAXtv To Go voucheri za sve pretplatnike NK Osijek

MAXtv To Go voucheri za sve pretplatnike NK Osijek
Davor Javorovic/PIXSELL

Praćenje utakmica će na ovaj način biti omogućeno sve do kraja aktualne sezone

Iako je broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj značajno manji nego u nekim prethodnim mjesecima, epidemiološke mjere su još uvijek takve da na sportskim priredbama nema publike.

Gledatelji već dugo nisu na tribinama i pitanje je kada će im se omogućiti povratak na stadione. Konkretnijih informacija po tom pitanju još uvijek nema, čak ni neslužbenih nagađanja kada bi se situacija mogla promijeniti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao što je to bio slučaj i tijekom prethodne sezone, Nogometni klub Osijek ponovno nastoji svojim vjernim navijačima olakšati ovakvu situaciju. Stoga su u tom cilju i ovaj puta poduzeti konkretni potezi kako bi se nogometnim zaljubljenicima, koji su ujedno i godišnji pretplatnici našeg prvoligaša, omogućilo nesmetano i besplatno gledanje naših utakmica. Riječ je, dakako, o TV platformama koje prate prvoligaške dvoboje u HNL-u.

Kako do vouchera?

Dakle, Osijekovi fanovi u ovim i nadalje specifičnim okolnostima nastavka sezone neće ostati uskraćeni za nogometna uzbuđenja, barem pred malim ekranima kada već uživo nisu u mogućnosti pomoći svojim ljubimcima na terenu. Kako doći do MAXtv To Go vouchera? To će biti moguće unosom vaših podataka s godišnje ulaznice NK Osijek i to iz sezone 2019/20, nakon čega slijedi izdavanje MAXtv To Go korisničkog računa. Praćenje utakmica će na ovaj način biti omogućeno sve do kraja aktualne sezone.

Sve u HD rezoluciji

Podrazumijeva se da trebate skinuti MAXtv To Go aplikaciju na svoje računalo, tablet, mobitel ili smart TV da biste gledali ponuđene sadržaje. Među njima su i ogledi domaćih nogometnih klubova u državnom prvenstvu, a sve se prikazuje u HD rezoluciji. MAXtv To Go voucher vrijedi do kraja natjecateljske godine u HNL-u.

Vouchere možete preuzeti ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!