Sport / Nogomet

veliki derbi

Bjelica: "Sve smo zarazili svojim optimizmom i vjerujem u pobjedu"

Bjelica:
Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek s nestrpljenjem očekuje subotnji derbi između Osijeka i Dinama, a susret je najvio trener momčadi Osijeka, Nenad Bjelica

"Igra prvi protiv drugog i jako se radujemo toj utakmici i vjerujem da možemo biti na visokom nivou koji smo pokazali zadnja dva mjeseca gdje smo pobjeđivali naše protivnike. Dobro smo se pripremili", rekao je Bjelica.

Netom prije utakmice u svlačionicu Osijeka probio se novi val koronavirusa, ali prema prvim informacijama nitko iz udarnih 11 nije među zaraženima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Najjednostavnije bi u tome bilo tražiti alibi. Svi živimo u jednom vremenu gdje ne znaš tko će sutra biti na treningu. Što se tiče virusa, već smo se prilagodili tome. Nama je najvažnije da ćemo na terenu imati 11 zdravih igrača dati maksimum za momčad", dodao je Bjelica i rekao da će biti dovoljno zdravih igrača za utakmicu u kojoj žele pobjediti.

Bjelica jako dobro poznaje mogućnosti svoje momčadi, ali i one Dinama u kojem je donedavno bio trener. Naglasio je kako se radi o kvalitetnoj momčadi, ali da je najvažnije kako će njegova momčad igrati bez obzira tko je s druge strane.

"Maksimalni je fokus na moju momčad. Njih treba pripremiti da budu stvarno na svom maksimumu i to je ono najvažnije", svjestan snage svoje momčadi.

Momčad Osijeka tek se treba kompletirati nakon reprezentativnih akcija pa se tako vraćaju Bohar i Jurčević te Ndckyt.

Prema posljednjim informacijama u momčadi neće biti Lasla Kleinheislera kojem je nakon izlaska iz karantene stradao mišić.

"U Gradskom vrtu stanuje optimizam i nema razloga da bude drugačije. U ovim dva i pol mjeseca stvarno smo dobro radili i mi novi koji smo tu došli, i igrači i stručni stožer sve smo zarazili svojim optimizmom i tako će biti dok smo tu", zaključio je Bjelica pun vjere kako u subotu mogu biti bolji od svog protivnika.

Utakmica je na rasporedu od 15 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!