Sport / Nogomet

kombinirana ekipa

Osijek protiv Kurilovca maksimalno ozbiljno u lovu na četvrtfinale Kupa

Osijek protiv Kurilovca maksimalno ozbiljno u lovu na četvrtfinale Kupa
Nel Pavletic/PIXSELL

Šef stručnog stožera najavljuje kako će Osijek i u Kurilovcu složiti dobru momčad koja ima jasno izraženu zadaću…

U petak su nakon odrađenog treninga u Gradskom vrtu nogometaši Osijeka krenuli prema Zagrebu gdje će dočekati subotnju utakmicu koja ih očekuje u Kurilovcu. Jasno je da Osječani imaju samo jednu zadaću u ovom ogledu – plasirati se u četvrtfinale Kupa Hrvatske.

"Maksimalno ozbiljno moramo ući i u ovu utakmicu. Poštujemo svakog protivnika, ali s druge strane želimo biti na visokoj razini, neovisno o tomu je li s druge strane trećeligaš ili prvoligaš. Radimo na tomu da nam momčad bude sasvim motivirana i fokusirana te da protivniku jednostavno ne ostavi prostora za nešto više", poručio je Nenad Bjelica.

Igrat će respektabilna jedanaestorica

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječki kormilar svaki dvoboj dočekuje respektirajući suparnika, ali i s punim povjerenjem u svoje izabranike.

"Pokazali smo pravi pristup uvijek do sada, profesionalci smo i znamo koji grb nosimo na grudima. Uvijek želimo najviše i najbolje, tako mora biti i u subotu. Igrat ćemo s trenutno najboljom i svakako respektabilnom jedanaestoricom. Doduše, neki su izvan procesa zbog korone ili su s reprezentacijama, pa ćemo, moguće je, pružiti šansu pojedincima koji su manje igrali. U svakom slučaju, složit ćemo dobru momčad", dodao je šef stručnog stožera.

Kurilovac je inače sudionik Treće lige sjever, a utakmica se igra u subotu od 13 i 30 sati uz prijenos na HNTV.


Izdvojeno

Reci što misliš!